Rabarber med kvan
Dagens kulinariske punktum:
Rabarberkompot med kvan! Nu står kvanen allerede i 1 meters højde og rabarberne har produceret masser af røde smagfulde stængler. I dag har de begge fundet vej til vores dessert, rabarber//kvankompot med is. En rigtig forårsret med den lidt syrlige smag af rabarber, efterfulgt at den fine, parfumerede smag fra kvanen og så rundet af med den fede vanilieis. Som altid overrasker duften af kvanen - den har i dag hængt længe, længe i luften fra planten hvor jeg har hentet dagens stængel.
Rabarberkompot med kvan:
4 store stængler rabarber
1 frisk stængel kvan (ca. 10 cm)
1 dl vand
ca. 1/2 dl sukker
1 tsk vanillesukker
Jævnes efter behov... Kvanen neutraliserer til dels rabarbernes syre, men man kan tilsætte lidt ekstra non-oxal efter behov.
Rabarberkompot med kvan! Nu står kvanen allerede i 1 meters højde og rabarberne har produceret masser af røde smagfulde stængler. I dag har de begge fundet vej til vores dessert, rabarber//kvankompot med is. En rigtig forårsret med den lidt syrlige smag af rabarber, efterfulgt at den fine, parfumerede smag fra kvanen og så rundet af med den fede vanilieis. Som altid overrasker duften af kvanen - den har i dag hængt længe, længe i luften fra planten hvor jeg har hentet dagens stængel.
Rabarberkompot med kvan:
4 store stængler rabarber
1 frisk stængel kvan (ca. 10 cm)
1 dl vand
ca. 1/2 dl sukker
1 tsk vanillesukker
Jævnes efter behov... Kvanen neutraliserer til dels rabarbernes syre, men man kan tilsætte lidt ekstra non-oxal efter behov.
Kommentarer
Send en kommentar
Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!