Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra juni 15, 2016

KOM INDENFOR - I HENRIKS HAVE - Artikel på Havefolket

HAVEDAGBOG

Når man første gang bliver budt indenfor i et fremmed hjem, forsøger man uvilkårligt at danne sig et billede af de mennesker, der bor her. Sådan lidt Kender du typen-agtigt. Nogle gange opdager man nye sider af folk, man ellers troede, man kendte helt og aldeles, og andre gange tænker man: "Nå ja, sådan måtte der jo se ud!" Er det ikke lidt det samme med haver? Kan det ses, hvis man er et rodehoved, en nørd, et luksusdyr mv.? Nu kan du jo få nogle kig ind i min have, og så må vi så se, om du har regnet mig ud!

Henrik på HAVEFOLKET

Som du måske har hørt ad andre kanaler, så kan du fremover også møde mig som en del af redaktionen på magasinet HAVEFOLKET. Jeg glæder mig rigtigt meget til at være en del af det univers, som jeg jo holder så meget af! Men jeg slipper selvfølgelig ikke bloggen her :-)Hvis ikke du kender HAVEFOLKET fra før, så vil jeg anbefale, at du lige svinger om magasinet. Det kan du nemlig gøre ganske gratis, for det er et online magasin som du kan læse kvit og frit! Det skrives af og for haveelskere i alle de afskygninger den slags nu kommer i. Så der er ingen dogmer her, men god plads til forskellighed. Og giv endelig dit besyv med. Det fornøjelige ved HAVEFOLKET er, at du kan blande dig - faktisk må du MEGET gerne blande dig! Du skriver bare i kommentarfeltet ved de forskellige artikler.
Jeg har lavet en lille introduktion til min have til HAVEFOLKET's læsere - den kan du jo starte med at læse? Du finder min lille artikel her:"Kom indenfor - i Henriks have"