Gå videre til hovedindholdet

Indlæg

Viser indlæg fra marts 25, 2013

Et kig til dahlia

Tripper for at komme i jorden - vi ved jo, at et lille forspring forlænger glæden ved blomsterne. Men man må jo væbne sig med tålmodighed i år, og passe på ikke at komme for tidligt i gang. Har jo lært den lektie på den hårde måde. Men har lige kigget til mine dahlia for at tjekke om de har det godt. Og det ser fint ud! De har været pakket ind i aviser og placeret i en plastboks, med et løst låg på. 
Rødderne er tørre, men spænstige og uden tegn på skimmel - tror de nok skal klare sig de næste uger også. 

Lidt shopping på vej på påskeferie

Det er meget sjældent jeg har mulighed for at shoppe i Bilka - men nu bød der sig en mulighed på vejen på påskeferie. De havde nemlig hornvioler - og endda på tilbud! Sidste år ledte jeg højt og lavt efter dem, men de var ikke til at opdrive på disse kanter. Så nu slog jeg til! Og fik så lidt stauder med i købet - de der Claus Dalby anbefaler.

For selv om min Purpursolhatfrø ser ud til at spire vil jeg gerne helgardere lidt med nogle "færdige" planter. Og de var så OGSÅ på tilbud! 
Der røg så også lidt andet i kurven: Ridderspore og Katteurt. Man bliver jo fristet!
Nu er problemet så temperaturen udenfor...er bange for at det kunne fryse i skuret - og at have planterne udenfor er udelukket. Og da slet ikke i jorden. Havde nok håbet at det var her i påske at der skulle ske noget i haven, men sådan bliver det ikke i år.
Har i stedet rigget til oppe på loftet i det uopvarmede værelse. Der er (vistnok) frostfrit!