Henrik på HAVEFOLKET

Som du måske har hørt ad andre kanaler, så kan du fremover også møde mig som en del af redaktionen på magasinet HAVEFOLKET. Jeg glæder mig rigtigt meget til at være en del af det univers, som jeg jo holder så meget af! Men jeg slipper selvfølgelig ikke bloggen her :-)



Hvis ikke du kender HAVEFOLKET fra før, så vil jeg anbefale, at du lige svinger om magasinet. Det kan du nemlig gøre ganske gratis, for det er et online magasin som du kan læse kvit og frit! Det skrives af og for haveelskere i alle de afskygninger den slags nu kommer i. Så der er ingen dogmer her, men god plads til forskellighed.
 
Og giv endelig dit besyv med. Det fornøjelige ved HAVEFOLKET er, at du kan blande dig - faktisk må du MEGET gerne blande dig! Du skriver bare i kommentarfeltet ved de forskellige artikler.

 
Jeg har lavet en lille introduktion til min have til HAVEFOLKET's læsere - den kan du jo starte med at læse? Du finder min lille artikel her: "Kom indenfor - i Henriks have"
 
 

Kommentarer

  1. Og vi er bare SÅ glade for at have dig med ombord!
    God aften til dig kollega :-)

    SvarSlet
  2. Tillykke med jobbet og held og lykke med det.
    Vh Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lisbeth, jeg tror det bliver rigtigt sjovt, så jeg glæder mig meget!

      Slet
  3. Kære Henrik. Sikke da en herlig nyhed, det vil jeg gå og glæde mig til. Så må havefolket frem på bloglisten, så vi kan følge med. Tillykke til dig. Med de bedste ønsker til dit fremtidige virke. Merete

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Merete, du må endelig få HAVEFOLKET på bloglisten! Jeg har fundet meget inspiration her - men også nydt den rigtigt gode stemning mellem havefolk :-)

      Slet
  4. Hej Henrik. Jeg havde godt læst du var blevet shanghajet til lidt skriverier....Det er da en spændende opgave du får i porteføljen. Tænk jeg viste ikke du var arkitekt, men sådan lærer man jo nyt om folk hver dag. men det gav ligesom en aha det er sådan det hænger sammen med dig og det skønne hus ved vadehavet. Vi vil se frem til at se jer i august, og håber at kunne besøge dit smukke hus en gang i fremtiden. Jeg skal lige have min fine gamle franske bil (ID19 fra 1968) til at køre. I år er det kun blevet til ud af carporten, den har problemer med tændingen. Men den skal bringe os rundt på havetur i Danmark.
    Venligst
    Henrik

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo, jeg er en af de der arkitekter...Det er nu ikke derfor vi har sådan et hus her - og det er heller ikke fordi den store arkitekt her sat sit fingeraftryk her. :-)
      Glæder mig til at være med skrive på HAVEFOLKET - det er et rigtigt godt samlingssted - bla. for os bloggere. Du er vist en af de fase læsere der :-)
      Modigt at tage på roadtrip i en classic car - men klart den mest stilfulde måde at se landet på. Og få lidt frankrig med sig rundt!
      Hilsen Henrik Havehjerne

      Slet
  5. Tillykke med jobbet. Jeg glæder mig over at du også skal skrive der, men det er også skønt du bliver hængende på din private blog. Et personligt og dejligt indlæg du skrev på HAVEFOLKET. Tillykke!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have Maria :-)
      Min ambition er i hvert fald at bruge krudt på begge dele - så må vi se hvor meget tiden kan strækkes ;-)
      Hilsen Henrik Havehjerne

      Slet

Send en kommentar

Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!

Populære opslag fra denne blog

Larver i potter

ÆBLE ESPALIER - DO'S AND DON'TS

En ommer... pergola version 2.0