Syltede grønne jordbær
Jordbær er noget af det bedste! Der er intet der kan vække minder om sommer som dem. Men alt har jo en ende - også sommeren. Det betyder også, at de sidste bær har svært ved at modnes rigtigt. Men så kan man jo bruge dem grønne i stedet!
De smager ikke meget af sommer...men kan bruges lidt a la syltede agurker. Man kan nippe dem, men jeg lader blot blomsten sidde - det ser bedre ud synes jeg, og har ingen betydning for smagen. Skyl dem grundigt og læg dem i Atamon-skyllede glas sammen med buketter af skærmdild og hæld den varme lage over - luk straks glasset. Lad trække i en lille uges tid inden de er klar til prøvesmagning.
Grønne jordbær
Dildskærme
Lage:
1 del eddike (jeg bruger ½ lagereddike, ½ hvidvinseddike)
1 del vand
1 del sukker
Efter smag:
sennepskorn
hel sort peber
laurbærblade (fjernes inden lages hældes på glasset)
Grønne jordbær
Dildskærme
Lage:
1 del eddike (jeg bruger ½ lagereddike, ½ hvidvinseddike)
1 del vand
1 del sukker
Efter smag:
sennepskorn
hel sort peber
laurbærblade (fjernes inden lages hældes på glasset)
Kommentarer
Send en kommentar
Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!