Humlemagasinet - 2. del

Som lovet vil jeg også vise de mere farverige sider af Humlemagasinets have (park!)

Lægger ud med en gentagelse af det første billede fra sidste indlæg. Men denne gang vil jeg henlede opmærksomheden på de flotte rafter med humle (naturligvis). De flankerer en sti kantet med lavendel og rækker med pæoner og dahlia. De første afblomstrede, de sidste endnu ikke startet!

Vil - og kan - ikke remse plantenavnene op (de har som princip ikke planteskilte ved planterne!). Så det er vist bare at læne sig tilbage og lade billederne tale for sig selv. Som det vil fremgå er det stilmæssigt en lidt rodet affære. Desuden BEHØVEDE det ikke være så stort...der tilstræbes helt tydeligt en storladen gestus, som var det en have til et slot eller større herregård. Men det er slet ikke nødvendigt - der kunne skabes samme stemning på meget mindre areal og man ville ikke få følelsen af at der skal "fyldes ud" med "noget". Men det oser af skaberglæde og kærlighed til haver og blomster, så man bliver bestemt forført af denne have.

Vil du besøge haven skal du til Fyn og du kan læse mere om stedet, der i øvrigt også rummer flere museer her: http://www.humlemagasinet.dk/


Kommentarer