Opslag

Viser opslag fra oktober 5, 2015

Syltede grønne jordbær

Billede
Jordbær er noget af det bedste! Der er intet der kan vække minder om sommer som dem. Men alt har jo en ende - også sommeren. Det betyder også, at de sidste bær har svært ved at modnes rigtigt. Men så kan man jo bruge dem grønne i stedet! De smager ikke meget af sommer...men kan bruges lidt a la syltede agurker. Man kan nippe dem, men jeg lader blot blomsten sidde - det ser bedre ud synes jeg, og har ingen betydning for smagen. Skyl dem grundigt og læg dem i Atamon-skyllede glas sammen med buketter af skærmdild og hæld den varme lage over - luk straks glasset. Lad trække i en lille uges tid inden de er klar til prøvesmagning. Grønne jordbær Dildskærme Lage: 1 del eddike (jeg bruger ½ lagereddike, ½ hvidvinseddike) 1 del vand 1 del sukker Efter smag: sennepskorn hel sort peber laurbærblade (fjernes inden lages hældes på glasset)