I sommerferien på Rømø har jeg høstet lidt forråd til de kommende vintermåneder. Det er urter til snaps: lyng, revling og gul snerre. Af revling er det kun bærrene vi bruger - det bliver til en næsten kirsebær agtig snaps over tid. Lyngen smager af varm sommerdag og den gule snerre er en god alsidig snaps der går til det meste. Lyng skal trække 10 - 12 dage, gul snerre i et døgn og revlingbærrene i mindst 3 måneder (gerne mere)... så det kan være et langsigtet projekt at få en snaps på bordet. Så er det godt man har været forudseende og har noget fra tidligere år.
VELKOMMEN til en lille bitte, bitte have ved Vadehavet! Havehjernen er min havehukommelse. Mit lager af erfaringer og haveoplevelser. Min samling af erindringer og havehistorier. Mine minder om sanseoplevelser. Det er her på bloggen jeg deler alt dette med dig derude -og del endelig tilbage med en kommentar! Har allerede fået masser af inspiration og gode råd. Hilsen Henrik Havehjerne