Opslag

Viser opslag fra maj 24, 2012

Bjergskovranke

Billede
Den smukke bjergskovranke på gavlen blomstrer nu på sit højeste. Den er fra Lilly's tid, men har skiftet placering et par gange. Og har overlevet kabelgravning osv. Jeg tror det er en Clematis Montana 'Rubens'...men er ikke helt sikker?

Lavendler

Billede
Lavendlerne blev beskåret kraftigt sidst i marts...måske også FOR kraftigt... Men de er nu grønne og fine med friske blade/nåle, så mon ikke de bliver ligeså flotte som sidste år? I sensommeren samlede jeg små bitte frøplanter i gruset og samlede dem i stor potte. De der har overlevet vinteren så noget pistne ud, så jeg har fjernet baljen, som fungerede som vand reservior, og plantede dem påny. Nu gravet ned så kun topskudene stak op af jorden. (Den teknik har jeg haft stort held med ved fornyelse af de gamle planter). Nu må vi se hvad det bliver til sommeren over!

Allium

Billede
De første indlæg her vil nok have karakter af opdatering.... I efteråret satte jeg 20 Allium løg (Purple Sensation) ved gavlen og de er kommet flot! De passser perfekt til bedet og har klaret vinden fra øst fint. Glæder mig til at se dem alle i fuld blomst. Blomsterne i fuld flor
Så fik jeg mig taget sammen til at få oprettet en havedagbog... Det er efterhånden nødvendigt for at kunne støtte hukommelsen med hvad der er sket i haven og hvilke erfaringer jeg har gjort!