ÅBEN HAVE 2020 ER AFLYST

På grund af hele corona-situationen er jeg desværre nødt til at aflyse ÅBEN HAVE i forbindelse med Haveselskabets Havefestival. Selv om det jo foregår ude i fri luft, så er min have så lille, at man hele tiden skal gå omkring hinanden for at komme rundt, så jeg synes ikke det giver mening når vi skal holde afstand. Men det kan jo være der kommer andre lejligheder i løbet af sommeren. Ellers er du jo altid velkommen til at skrive til mig hvis du er i området - så kan det jo være at kunne passe med et visit i haven.

Hilsen Henrik Er du på INSTAGRAM? Du kan følge mig der, hvor jeg løbende poster billeder fra haven eller fra de haver og steder jeg besøger. Min profil hedder henrik_mikaelsen_havehjernen og du finder den lige HER

Kommentarer

 1. Hej Henrik,
  Slevom det selvfølgelig er trist, er det den eneste rigtige beslutning at tage og jeg er sikker på at alle vil forstå og hjælpe med til at inddæmpe corona virus. Så glæder vi os jo bare endnu mere til at komme og se din have på et senere tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror det var rigtigt - og man er jo altid velkommen til at kontakte mig, så kan man jo se om det er muligt at kigge indenfor :-)

   Slet
 2. Hej, jeg kan også godt forstå du har aflyst dit arrangement. Men har du i midlertid planer for hvornår du åbner op igen? Der er jo mange forskellige (kreative) løsninger for at afholde arrangementer med sikkerhedsforanstaltninger ;)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!