Ny blomsterpusher

Der er så dejligt med en planteskole i nærheden af hjemadressen. Ikke kun når man køber sig fattig i blomster, jord og grej, men også når man bare lige skal "ose" lidt. Sådan en har jeg fået - igen. Så tillad mig at gøre lidt reklame - det er så sjældent at der ÅBNER en planteskole/havecenter.

I mit nabolag har der ligget en planteskole i mange, mange år - lige indtil sidste år hvor Plantekassen lukkede. Men heldigvis er Grønne Hjem åbnet med et nyt havecenter, som lover rigtigt godt.

Alt er stort set revet ned og bygget op igen, så det hele er frisk og nyt, og heldigvis også forbedret på mange punkter. Glæder mig til at få slæbt lidt godt med hjem! Velkommen til!

Du kan se deres tilbud og læse med om Grønne Hjem her.


























Kommentarer

  1. Jeg var en tur forbi i dag, for at købe nogle af de buksbom de havde på tilbus, men de var desværre allerede udsolgt .
    Men det er da et fint sted og de havde mange lækre ting :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Øv, det var da ærgerligt! Vil også gerne have nogle af de billige hornvioler - men nok ikke sandsynligt at der er nogle tilbage på mandag?

      Slet
  2. Øh.. en lille have ved vadehavet - og Grønne hjem i Gentofte?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg får set Danmark fra kyst til kyst! Men det er nu engang landliggerlivet ved vadehavet der er sjovest - og også der haven er! :-)

      Slet
  3. Ja du kommer da lidt omkring i det daglige, nu i øvrigt en smuk indgang der kunne love helt godt for ambitionsniveauet. Muligvis et sted man nogle gange er nødt til at komme uden betalingsmidler, blot for en sikkerheds skyld.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det ser lovende ud, ja. Håber på gode tilbud - og evne til at stå imod for mange fristelser!

      Slet

Send en kommentar

Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!

Populære opslag fra denne blog

Larver i potter

ÆBLE ESPALIER - DO'S AND DON'TS

En ommer... pergola version 2.0