Vintergækker - så er foråret på vej

Vi leder vist alle efter tegn på foråret? Og her i hækken gemmer der sig nogle små kække frækkerter, som nægter at lade sig styre af at kalenderen siger "vintermåned". Godt nok hedder de vintergækker, men for mig betyder de altså forår. Ja tak! Lyset er på vej og det er foråret og havelivet også.
















































Kommentarer

  1. De små hvide vintergækker er den sødesste forårsbebuder. Og så er det jo også snart tid til gækkebreve, desværre er det en smuk tradition der ikke er så meget ind mere.
    De bedste havehilsner fra Linda

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Linda,
      Nej, gækkebrevskrivning er der ikke meget af - heller ikke hos mig, selv om det jo er en passende anledning til at dele de små forårsbebudere med andre! Men jeg tror jeg i hvert fald vil høste nogle og lægge i pres, så ser vi hvordan de skal anvendes.
      Hilsen Henrik Havehjerne

      Slet
  2. De ynder åbenbart at gemme sig under hækkene. Mon det er, fordi vi ikke roder i jorden der.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marie,
      Jeg kan sige at disse er plantet der, for jeg har selv sat dem! Her kan de nemlig stå i fred og ro og pynte op indtil hækken får blade - man må deles om pladsen her hos mig! :-)
      Hilsen Henrik Havehjerne

      Slet
  3. Jeg har også sat vintergækkerne i hækkene. Måske fordi et af mine vintergækkeminder er en hæk på vej til skole, hvor der stod tæt med vintergækker og hvor man liiiige kunne snige sig til at plukke et par stykker

    SvarSlet
    Svar
    1. He he, sådanne minder har jeg også! Og så hjem og sætte gækkerne i et vandglas - men på en eller anden måde så de bare ikke ud af så meget, som de stod der. Pyntede nok mere i hækken...
      God weekend fra Henrik Havehjerne

      Slet

Send en kommentar

Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!

Populære opslag fra denne blog

Larver i potter

ÆBLE ESPALIER - DO'S AND DON'TS

En ommer... pergola version 2.0