Haven indenfor i julen 2013, I

Julen er hyggelig! Sådan er det bare - men det skyldes jo også at vi gør os umage for at skabe en stemning omkring den med lys, dufte og farver.

Nu er jeg jo en af dem der IKKE vægter selve helligdagene særligt højt, men vil meget hellere markere solhvervet og at vi nu er i den mørkeste tid. Et mørke vi kan fordrive lidt med netop at skrue op for lyset og varmen med levende lys, pynt og dejlig mad LANGT ind i februar og med start i oktober!

Men nu til julen i år: Fik ikke lavet så mange dekorationer som jeg plejer og først meget sent. Men som altid er de primært baseret på de ting haven og skoven kan bidrage med - i år med meget fyr (nu da de små fine grene fra toppen af træerne pludselig var tilgængelige fra de faldne træer i stormene).

Her først et lille "sofastykke" lavet af fyr, Hortensia, lærk, revling, kogler fra el, Skt. Hansurt og endelig lidt forgyldte hørkapsler og kugler.





Kommentarer

  1. Sikken hvor du hygger Henrik.
    Det ser dejligt ud :-)
    Kan se at du har fået fingrene i Plums jul. Er den god?

    SvarSlet
    Svar
    1. Plums Jul er... meget "Plumsk"!!! Med det mener jeg, at den er skrevet med hendes sædvanlige humor og afslappede stil - samtidig med at hun øser af sin enorme viden om mad, madkultur, krydderier. Samtidigt er det så også en samling af opskrifter på ALT du kan tænke dig af julemad og julebag og -drikke. Fra mange kulturer end blot dansk. Og får lige nytåret med også! Så et godt køb - tror jeg har glæde af den mange år endnu :-)

      Slet
    2. Jamen så er det da afgjort, den må jeg have fat i til næste år :-)

      Slet
  2. Hej Henrik, Skøn buket med haven materiale, ikke sådant overgjort..... Jeg har det lidt ambivalent med julen, kan egentlig godt lide selvehøjtiden, men er ikke rigtig så meget for alle "tvangsarrangementerne" der lige bliver langet hen over disken som vi jo gerne skal deltage i......julestue, juleklip med juletræstænding, juleindkøb med mange mennesker,(gudskelov for nettet) altsammen tager tid væk fra at familien selv kan være sammen om nogle ting i denne tid. Derfor tror jeg også at selve vendpunktet især for mig er den 21/22 dec, hvor jeg nu ved det går fremad igen og der kommer ikke flere must attends, men det vi selv vælger og har lyst til. Faktisk har vi igennem flere år "trukket stikket" omkring den 19-20 dec, når vi nu har muligheden. Og herfra nyder jeg det i fulde drag. Hils Otto fra os og ønsk glædelig jul med ønsket om et godt nytår uden flere storme
    Henrik

    SvarSlet
    Svar
    1. I de voksnes verden har "julekalender" en HELT anden betydning! Glædelig bagjul og ønske om et godt nytår til Jer ;-)
      ...fra O og H

      Slet

Send en kommentar

Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!

Populære opslag fra denne blog

Larver i potter

ÆBLE ESPALIER - DO'S AND DON'TS

En ommer... pergola version 2.0