Åben have hos Tante Grøn

Det er jo en fantastisk sommer vi har i år! Danmark er bare et smukt land - især på denne årstid. Så det er bestemt ingen straf at tilbringe et par timers kørsel gennem landskabet, når man kan nyde sceneriet udenfor undervejs. Det gjorde vi i lørdags, hvor Tante Grøn havde annonceret "Åben Have" i den skønne have på Mors.

Havde ikke set den før, og blev lidt overrasket over at den ikke var større...alligevel var der gået et par timer inden vi tog afsked igen i indkørslen! For der var masser af rum i denne have som skulle opdages og udforskes. Hele tiden nye planter, der dukkede op. Hele tiden små detaljer, der fangede blikket.

Det er de forhåndenværende materialer, der bruges til havens elementer som pergolaer, låger og andet godt. Og de er tydeligvis fabrikeret af en handyman og er utroligt kreativt lavet og med stor fornemmelse for rum. Der en intimitet og.... ja, HYGGE!

Hele tiden dukker der nye kroge op hvor man liiiiige kan sætte sig ned på den bænk eller stol, der selvfølgelig er placeret netop dér til det formål.

Haven er er i sensommeren overdådig frodig, så planterne bogstaveligt talt vælter ud over stier og trapper (ja, haven er anlagt på et meget udfordrende terræn!). Det gør det lidt svært at komme omkring - men nu det er jo heller ikke en udstillingshave, men en have, der er lavet til ejernes helt egen fornøjelse. Og os der er så heldige at få lov at kigge ind!








Kommentarer

  1. Spændende besøg i tantens have. Tak fordi du tog os med :) jeg har desværre ikke selv været der. Jeg havde en drøm om at se den sidste sommer, da vi alligevel var på Mors, men det lod sig desværre ikke gøre. Der er langt fra Samsø til Mors.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bestemt turen værd - og næste gang vil jeg nok overnatte et sted i nærheden for det er meget smukke omgivelser, som man godt kan tage sig tid til at nyde!

      Slet
  2. Kære Henrik Havehjerne.

    Tusind tak for besøget og for det fantastiske vejr, du medbragte:o) Jeg elsker stemningsfulde collager, så mange tak for dem. Det er altid spændende at se sin egen have gennem en andens fotolinse.

    Jeg vil medgive dig, at sensommerens store frodighed i haven bevirker, at man som ålen, må sno sig lidt rundt på vores havestier, for at komme frem. Men som du så rigtigt skriver, så er vores have jo blot en privathave og ikke en udstillings- eller besøgshave. Meningen med de forholdsvis smalle stier var netop, at opnå et meget intimt, fortættet og blomsterjungleagtigt udtryk. Jeg elsker fornemmelsen af at være tæt omsluttet/omfavnet af blomster. Måske skulle jeg investere i en machete og hugge mig vej frem gennem junglen?:o)

    Det er en spændende blog, du har. Jeg melder mig som fast læser:o)

    Mange havehilsner fra et sensommerligt Mors

    SvarSlet
  3. Dér var du! Har trawlet lidt rundt på nettet for at lægge en hilsen - uden at finde den RIGTIGE tante...

    Det var nogle skønne timer i din have - den er dukket op i tankerne mange gange siden, så mange tak for den oplevelse! Og vejret... ja, vi må vist bare sige, at timingen var noget nær perfekt!

    Igen- tak fordi vi måtte besøge dig og velkommen til min lille bid af blogland

    SvarSlet

Send en kommentar

Læg endelig en kommentar - det er altid spændende at høre andres tanker om havelivet og det der følger med!

Populære opslag fra denne blog

Larver i potter

ÆBLE ESPALIER - DO'S AND DON'TS

En ommer... pergola version 2.0